tjugoniondejulitvatusenelva.

Tjäääna. Sitter och bloggar med mig själv. Chattar ocksa med Fredrik tönt sjöman pa facebook. Jag vet att du läser det här Fredriik :D HA. Men vi kom väll hem typ halv 11 fran Tropical Island. Det var fett chiiill 8) Vet att jag sa att ni skulle fa bilder idag men orkar verkligen inte lägga upp nu.
Och sen kom jag och tänka pa idag, guud vad tiden gar fort! :( Sommarlovet är ju snart slut! Aker till Köping m en vecka och efter är det ju typ skola! Weäääh :'(

my bro :)

Gullegullgull


Ja, såhär såg jag ut på treansklassfoto! Sen har ni min glada vänn Jessica brevid också.. ;)

Kyss

Hallo :) Vaknade typ klockan tio och drog till nahot caffe för att äta frukost. Nu väntar jag pa att mamma, Jörgen och felix ska komma för att vis kua kunna aka till tropical Island. Ska bli feett kul 8)

Men maste ga nu, vi har 1 timmesbilresa dit. Hejda :D

d-d-d-darling.

Dumma kompicerade tunnelbanor.. -.-'

Hejhej igen. Sitter här pa Hotellet och tycker synd om mina fötter.. Nä, men som sagt sa har vi ju vart i mitten (Det är som stan hemma) och när vi skulle aka hem sa typ akte vi vilse och fick ga i typ evigheter. Sen vet jag inte hur manga ganger vi akte fel med tunnelbanan! Pjuhu. Men vi kom hem tillslut.
Vi har typ kollat pa olika saker, köpt kläder och ätit mat. Jag köpte en bikini-underdel. Hittade ingen passande överdel sa det far jag väll ta en annan gang. Men ni kan nog fa bilder imorgon för jag laddar över dom ikväll! :)

Imorgon ska vi till ett ställe som heter Tropical Island. Det är typ som ett vattenland där det finns riktiga sandstränder och massa andra grejer. Inomhus alltsa.


Hit ska vi imorgon :)


I'm pretty damn cute, aint that true?


Japp, söt vare ja..

Ska till Mitten

Hejhej :D
Sitter och bloggar pa en dator som dom har här pa hotellet. Det är gratis sa det är ju chill :)
Igar var vi typ bara ute. Men vi ska aka nu sa hejda. Förresten, det där om danskamark.. Min brorsa hade fel igen sa det var tydligen euro.. Fail igen :P
Puss hej

Laget.

10 saker

•Jag hatar att ha hicka.
•Jag gillar att vara hes.
•jag anses vara 'svårfångad' (av vissa)
•Jag är halvcolombian (För er som inte visste)
•Jag gillar verkligen inte att svara i hemtelefonen, tycker att det är galet jobbigt!
•Jag älskar att dagdrömma! Jag gör det oftast när jag åker bil och det är musik på.
•Ibland så låser sig min högra armbåge, det går liksom inte att sträcka ut den om jag har böjt den, om jag inte typ trycker och då knakar den och det gör ont!
•Jag gillar att knäcka tår.
•Jag tycker att välling är jätte gott! :O
•Jag är rädd för hästar!

Tidsinställt inlägg- Vi borde vara på båten nu.

Hejhej. vid det här laget borde vi sitta på färjan från Treleborg påväg till Tyskland. Jag är antagligen jätte sur, trött och har säkert ont i hela kroppen av att ha behövt sitta i en bil i 8 timmar.  Men jag överlever nog.
Jag gillar förresten inte det Tyska språket.. Nästan lika fruktansvärt som Danska ;) Fast dom tycker säkert att Svenska låter dumt också så ^^.

Leker cool? Hell ye 8)

In The car

Chacha. Sitter här i bilen och bloggar från min brors iphone. Har åkt bil i typ 3 timmar och tjugo min nu. Orkar inge meer :(. Ojoj nu fick jag lock för öronen!! ....... Nä nu försvann de :3 pjuh. Gillar inte att få lock. Men ska spela super roliga spel nu, bajbaj.

Mr bigfail

Morniiiing :D Igentligen skulle vi åkt för typ 20 min sen men mammas mobil typ tog livet av sig så det blev värsta kronglet "/ Men hon fick låna Jörgens jobbmobil så det är lugnt. Men vi åker väll snart hoppas jag. Eller inte för att jag ser fram emot 8 timmarsbilresa..
Haha här ska ni få höra nått sorligt.. Jag mamma och Jörgen åkte in till Vällingby igår för att vi skulle växla pengar mot Euro. Själv Växlade jag in 300 kr mot 35 Euro. Och giiiissa vad man kommer på sen! Man har inte ens Euro i Tyskland -.---->. Man har typ 'Tyska mark'. Greeeat liksom! Men det är väll bara att växla igen. Men ändå, stor fail. Ska försöka hålla Bloggen så upptaderad som möjligt när jag är borta, Puss hej♥

PS!

Har fixat lite tidsinställda inlägg! Sen kan jag säkert blogga på hotellet så lite upptadering blire allt!

Puss.

Är mina ögon fyrkantiga nu?

usch har suttit här i flera timmar nu. Jag har ont i ögonen! :( Haha, gumman då!
Men ska lägga mig och kolla på teve nu. känns verkligen inte som att vi åker imorgon.. Kanske för att vi fick reda på det så sent. Men drar mig ifrån denna apparat nu, hejdå :)

Jag och min (enda) vänn kalle.

Tyskland- sen skara

Heeeeey :D Pjuhu, äntligen hemma! Eller vart det ett tag nu men aaaja! Idag har jag bara packat, packat och packat hela dan. Cirkus klockan 12 imorgon så tar vi bilen ner till Treleborg, och det tar typ 8 timmar -.-
Sen tar vi färjan halv 11 på kvällen till Berlin, Tyskland. (Vi sover där) Sen är vi där ända tills på söndag och sen när vi åker hem så släpper mamma och Jörgen av oss vid farmor och farfar i Hästholmen. I hästholmen kommer vi möta upp Pappa, Maria, Nicoline och på direkten så åker vi till skarasommarland! :D :D Iiiii, har inte värt där sens jag var typ 6! Älskar det stället.

Min bror leker med blåleran :)

Nico ska hoppa. Visar halva rumpan gör hon också! :D

Hey beautifuls..

Tyskland på måndag

Mamma ringde för en stund sen och sa att vi fick välja om vi ville åka till Tyskland eller om vi ville åka till Öland. Och vi ville åka till Tyskland så nu ska vi åka dit på måndag. Häärligt. Idag har vi badat och solat och kom alldeles nyss hem från badstranden i älgö. ove flugen vill jag och Felix åka hem idag så vi tänkte ta tåget hem, men pappa vill att vi stannar tills imorgon för måste ju hinna att packa så vi får se hur det blir.. Kommer nog inte kunna blogga Tyskland btw, men jag hör av mig ikväll eller imorgon. Så får ni lite bilder här från landet.

GästbloggARN

Yes, har ju inte bloggat här på elins nya blogg so here i am. Elin nämnde sist vi sågs att hon tyckte att jag borde göra ett inlägg. För er som inte vet vem jag är så är jag elins vän, shes en av mina bästa vänner och även den korkaste men ändå den smartaste ;) Visste ni att elin är jätte duktig i skolan, kan allt och e jättesmart men ändå e rätt osmart annars. Hahah ja hon e som hon är men ingen klagar och jag gillar henne! Ja, jag har då känt elin sens vi börja sexårs och har gått i samma klass sen dess. Då när vi börja i sundbyskolan och vi var sex år hade jag vida ljusblå jeans med glitter på, en randig tröja med tre blommor på och ett hårband. Vete fan hur elin kan komma ihåg de men de gör hon. Sen dess har vi varit vänner. Och sen har vi ju småbråkat lite men men :D ja jag har väll inte nått mer att säga görutom att elin är en underbar person som alla gillar, även många killar, vet faktiskt ingen som inte gillar henne! Dock orkar jag inte leta efter nån bild efterson jag ska ut och äta jär på mallorca son jag kom på att jag glönde säga att jag va här kom jac på. Puss

På sommarn är livet som bäst,

Hejhej. Idag är det feeeett varmt! Har badat och solat galet mycket. Har blivit bruuun 8) började kolla på one tree Hill igår också, älskar det! :D och en av killarna är så snygga :) men nu ska vi typ äta lunch eller nåt, hejdå.

Grrr.. Hatar att man inte kan ladda upp bilder när man bloggar med ipad!

Godagens. Jag tycker Verkligen att det är sjukt irriterande att det inte går att ladda upp bilder på bloggen när man bloggar med iPaden.. Är det någon som vet varför? :o För alla mina inlägg som jag skriver här på landet blir ju fett tråkiga eftersom att jag inte kan ha med bilder. (tycker jag iallafall) Idag kommer det iallafall att bli en reging dag, så jag ska nog börja kolla på en serie som heter 'one tree hill' som vi har här. PUSS.

If you know what i'm sayin'

Chihoo :D nu är jag här på landet och har precis ätit middag. Åt kronärtskocka! Om ni vet vad det är.. ^^ men vi ska iallafall vara här tills på lördag eller söndag. Jag har kollat vädret och på fredag ska det bli feeeeett varmt här!:D då ska jag pressa galet i solen. Men nifår ha det super bäst, PUSS.

Bildbomb med gamla bilder






























Snälla gode gud..

Jag ber till alla möjliga gudar i hela världen att det ska bli fint väder den här veckan!! 


usch vad det knakar i hela kroppen när jag sträcker på mig..

Hejhej :D
Vaknade för typ en halvtimmme sen. Drömmde en  konstig dröm om att jag hade vart i Åre och åkt skidor och det var en massa basketfolk med och typ min familj och några från min paralell..HAHA, Och i drömmen så brottade min lillasyster Nicoline ner Erik som går i min paralell^^ Roliiigt.
Idag ska vi iallafal åka till landet. hoppas att det blir fint väder för annars är det inte så kul att vara där. Vi åker typ ikväll.


M-E


En helt vanlig konversation mellan mig och M'ss M.

-You mean the world to me-

Hejhej.
Filmen jag och Michelle såg på var fett rolig :) Men efter så tog vi tuben hem från Kista. Och jag skulle gå av vid Brommaplan, men precis när dörrarna stängdes när vi var vid Brommaplan så kom vi på att jag skulle av där! Man ba 'suuuck'. Så jag gick av vid Åkeshov. Men det gick ett tåg mot andra hållet bara 2 min efter att jag gick av  så det var chiiiill. Sen när jag kom hem så kollade jag, min bror och Pappa på en film som heter "Below". Typ en skräckfilm om folk som är i en u-båt! :)

Jag idag vid Brommaplan.. Michelle fick till en perfekt bild när mitt hår ser ut som bäst!


Musche på g grabbar!


Bad teacher

Chaaaaaaaaa :D Trevligt attt ni tittade förbi!? Läget? Själv är det bara bra. Jag och Michelle tog en liten promenad hem till mig för jag hade nämligen glömt min mobil här hemma, men nu ligger den i min ficka så det är luugnt! :D
Nu är det nämligen så att vi typ inte gjort någonting speciellt idag, så nu har vi bestämt att vi ska gå på Bio.
Kvart i 5 i Kista, Bad teacher blir det. Har hört att den är bra så får väll hoppas!



Jag måste verkligen andvända en toalett!!

Morniing! :)
Sitter här med Michelle i typ mjukisar och är galet mätt efter frukosten!
Idag så ska vi väll hitta på nått supercoolt som vanligt!? Nått blire allt :)
Just nu så längtar jag till Köping (basketläger) feeett mycket! :O Det är inte så långt kvar nu! Bara några veckor!
Shiiiet vad tiden går snabbt..

Minnen köping♥


Om jag vill värma min mat i mikron, så gör jag de!! OKEJ!?!?

Chaaa fellas!  :D
Sitter här hemma hos Michelle. Ska nämligen sova här :) Vi har typ suttit vid datan och kollat på anagina och typ druckit välling!? :D Jag typ älskar det! ♥ Haha, asso det är vuxenvälling! Coolt va? Jag tycker det är asgott så suck it 8) Just nu kollar vi i en H&M Katalog. Jessica åker förrrsten till Mallis imorgon! Hon ska vara där i typ, 3 veckor! =/ Haoopp liksom. Men nu ska vi fortsätta med det vi gör! PUSS :*

Nu får ni gammla bilder från skolan!


Cha snygging! LÄget!?!?!?!











Tjoho!



Vi har fått en ny biiiil!

Jag är typ fett exited! Vet inte ens varför.. Men  den är iallafall svart och det är en audi :) 
Och jag har hinkar, så ni som fick översvämmingar i era careboxes kan låna! :)
Men sitter iallafall med Jessica och Michelle på mitt rum. Vi har typ ätit Pizza på Ilpostino, supermätt!
Och bara så ni vet så är vi --"€=%?""1+2402504%:#L?€"#€==€=" sura på DET med D!!!! Allt blir bara feeeeeeeeeeeeel. 
Ha det bra :*

Jessicas house

Chacha :) är nu hemma hos Jessica och väntar på att hon ska komma utur duschen så jag typ sitter här och bloggar och kollar på tv. Vet ni ens hur längesen jag träffade Jessica eller!? Typ superlängesen! Bara så at ni vet :) men skulle bara säga hej :D Hejdå.

Hemma beeest

Hejhååå. Nu har vi kommit hem, som sagt så var vi bara där 1 dag och över natten. Badade faktiskt nästan idag!
Eller, jag flöt runt på en luftmadrass i vattnet :) Solat och typ så.
Imorgon.. Så är det måndag, jag har en stark kännsla att nått ska hända imorgon men vet inte säkert vad. Huuuuuum..

Sist vi var på landet så kände jag för att smaka på blommorna!

Iike bombombom

Chaaa :D läget!? Själv så är det bra, vääldigt mätt bara.. Men vi har typ ätit och pratat och grejor. Ska typ gå och lägga mig nu. Men vet inte säkert om jag kommer våga gå till det andra huset.. =\ Det är ju faktiskt gaalet mörkt ute! Weäh, jag är faktiskt jätte mörkrädd när man är ute.. Men så kan det ju vara liksom , men dom behöver denna ipad för dom vuxna vill typ lyssna på musik så ha det superbra pusspuuuss :*

Landet

Hejhej! :) igentligen så hade jag planerat med typ Antonia och Carolina att vi skulle göra nått, men då ringer pappa och bjuder över oss till landet. Så nu sitter jag här i köket och bloggar på min brors iphone. Jag vill också ha en.. =\ Men Aja! Vi ska bara vara här tills imorgon, så de är coolt. Men skulle bara hålla mig lite uppdaterad så, puss hej!

This is what I call, bad uptade

Hejhejhejhej.. :) Bloggar inte försen nu! That's aint good. Men idag har jag först degat mig framför soffan och kollat på alla awsome tve program som går mellan klockan 12 och 6 :D Sen så drog familjen ut och åt på nån Texas restaurang i sumpan. Sen typ drog vi till stan och bara vandrade ruuunt.
Men har inte gjort nått annat idag. PUSS.

Juste, vi gick förbi skeppsbron och där såg vi samma skepp som var med och spelades in i filmen Pirates of the caribbean! De skeppet åker tydligen runt lite överallt så att folk ska kunna få se den.

Hahaha.. :')


Uuuusch! Mamma var och hämtade våra pass idag.. Det till vänster är ju de som togs för ungefär 5 år sen, och då var jag alltså 8. Och till höger ser ni det som togs för några dar sedan..

Och detta är så tragiskt så de inte är sant! Den till vänster är det jag skrev för 5 år sedan och den till höger den nya.. Jag menar, jag skrev ju banne mig finare då än vad jag gör nu! :P



Nu sitter jag här och bara chillar galet. Idag har jag verkligen gjort absolut ingenting. Men det kan ju vara skönt ibland sådär. men det var allt, PUSS :*

My nails..



Fransk manikyr. Har förresten fått jätte långa naglar nu när det är sommar!!











Foto av: mig
Redigering av: mig

Beautiful





Foto av: mig och Michelle.
Ritat av: mig och Michelle.

Wich you cold teach me how to doggey

Hallo! :)
Vaknade av av en irriterande hemtelefon ringde typ etthundrasextiofjorton gånger -.- Inte chill.
Jag har typ bara kollat på tv och ätit frukost hittils idag. Ska nog inte göra nått idag, låter det rulla på bara.
Förresten så har jag fått hem ett sånt där supercoolt cola glas från M'cdonals! Jag och michelle satt där och åt varsin glass, och då ser vi ett oöppnat sånt där glass bara stå på ett bord, så jag tog de :) det var ju typ ingen som ville ha det såååå.. A.
Men nu ska jag måla mina naglar! Ni får se hur det blev sen :*

Här är dom!↓

Sjävla muffinkakan smakade ganska bra, men frosting smakade waaay to much butter!
Michelles är den till vänster och min den till höger.

Kärlek handlar om ständigt förlåta- och bli förlåten



Ladys and gentlemens, Pictures

Låt bilderna tala för sig själva! :*




























If I cold, i probably would

Hej! :)
Idag har jag ju vart med michelleee. Vi har typ bakat cupakes (Ni får se bild sen) och typ fotat.
Vi tog typ en promenad till Vällingby också, och därifrån gick hon hem.
När jag kom hem kollade jag lite på tv och sen gick jag ut och sprang. Känner också att jag har ett stort behov av att käna pengar! Tror nog jag ska tvätta mammas bil imorgon, så jag får lite pengar.

They will be mine..


Nu är det så att Marias syster Anna ska åka till USA, och då har vi bett henne att hon ska köpa dessa Converse åt mig där!  Vi betalar ju henne sen då.

Elin likes big butts and she can't lie

Tja every body. Michelle här. Jag har sleepat hos  Elin. Aa och nu sitter Elin och mäter sina fötter för hon ska köpa usa converse. Och jag vill köpa ett usa skall till Iphone så himla coolt. I går satt jag och Elin och rita. Men nu vet vi inte riktigt vad vi sak göra men vi kommer väl på nåågot. :D

Såna ska hon köpa.



Bara för att vi är som vi är


Politiker är som Krokodiler, stora i käften men saknar öron.


•Shorts från H&M. 50 kr. (Rea)

•Linne från H&M. 99 kr.

Chaaa

Nu har jag bytt blooogg :)
Det blev Elinrindemar för det blir enklast så. Men just nu sitter jag här med Michelle, vi har vart i vällingby och jag har köpt ett par byxor och ett linne. Men det var väll de. Hon ska sova hos miiigg.


PS: Jag vet att det står www.rinder.blogg.se på headern med den är bara tillfällig så ;)

Nu, bilder :)


yummi :D

hahah Michelle :D


Detta är ett kakfat, Michelle sa att man kunde andvända de som smyckesgrej, men jag tyckte att det passade bättre som paraply :D

heeeej snyggingar.

Lika vackra som vanligt :)
4


Såhär snygg är Michelle 8)


RSS 2.0