Förresten!

HAR ÄNTLIGEN LÄRT MIG ATT LADDA ÖVER BILDER TILL DEN HÄR DUMMA DATAN! MOHAHAHA...
Lite seg sådär, men det gillar vi! (y)

Ett förhållande är mellan två personer, men det finns alltid en idiot som inte kan räkna.

Heeeeeey :D Som sagt så åkte vi till Kista och köpte kläder. Nu vet jag vad jag ska ha på mig imorgon på skolfotot! måste ju vara snygg liksom! ;) Haha nej jag skojar, tycker faktiskt att skolfotot är överskattat. Man ska bara ta en bild till skolan igentligen. Men nu får ni bilder på det jag köpt!

Fjäderörhängen från Jc. 69 kr.
Stickad tröja från Bikbok. 199 kr.
Tröja från Bikbok. 199 kr.
Vanligt baslinne från Ginatricot. 99 kr.
Jeans från H&M. 199 kr.
(Vet att bilderna är sämst, man ser blixten osv.. men ni får nöja er)

Clothes just makes you look better, and I like when it's better

Hejhej. När jag hade kommit hem från skolan så satt jag mig ner och gjorde läääxor. Sen räknade jag i vanliga boken för jag har ju missat lektioner när jag vart på fredsprojektet.
Men nu är jag iallafall hemma hos mami för vi ska åka till kista. känner mig bara väldigt sugen på att köpa kläder!
Men ni får ha det super-bästis-hästis-bra! Ciao.




It's going to be a situation, and you better belive me

Hallo. Har tagit mig själv på en väldigt spännande tur i duschen! :) Eller så spännande var den kanske inte.. 
Men iallafall! Måste bara berätta att den 9/11 2011 kommer jag och några andra sjuor i Raoulwallenbergskolan göra bort oss rejält :) För vi ska ju göra det här projectet som vi nu har jobbat med i två dar. Grejen är ju bara den att det här var vår sista dag att skriva färdigt berättelsen och måla vår ö som vi ska visa upp på Amerikanska ambasaden den dagen, och vi är inte klara! haha och då menar jag verkligen inte klara. Vi kommer bara stå där som fån inför massa folk och vidoekameror och göra bort oss. Och såklart så ska dom ju sända detta på kanal 2 (om jag inte minns fel) också. HAHA gud vad kul vi kommer ha :')
Hahaha, visst e den fiiin!? :D

At school

Heeey. Är här i skolan nu och håller på med fredsprojectet med sandra.. :D  och andra ;) Men vi åt precis bulle..:3 Har liksom rast typ.  Alla slutar typ halv 4 men måste gå tre för annars hinner jag inte till träningen!
iiiaaoo. Men annars är jag inne på facebook och typ lever livet jaaoo.
Men måste tagga, hejdå :)

tuffing bild!

Lil Bow Wow

Now basketball is my favorite sport, I like the way they dribble up and down the court, I keep it so fresh on the mircophone, I like no interuption when the game is on, I like slam dunk that take me to the hoop, My favorite play is the alioop, I like the pick and roll, I like the give and go & its basketball bow wow, LETS GO!

kottar har också känslor! Tänk på de nästa gång ni ska bre en rostad macka..

Morning. Har sovmorgon idag, börjar 20 i 10. Skööönt. Idag blire först skolan, sen från kl 12 ska jag jobba med det där projectet och sen träning i sundby. Längesen man hade träning där! 
Och sen är det typ skolfoto på torsdag! neeeej :( jag gillar verkligen inte skolfoton. På nått sätt ska såklart det hända nått som gör att jag ser totalt mupp ut.. Fast det är ju ioförsig kul att kolla i skolkatalogen på alla andra muppade ansikten! ;)
Men jag bloggar när jag kommer hem från skolan eller efter träningen. Ciao.

haha.. 

Be careful whit what you wish, because you're just like that

Hej, kom hem för kanske en halvtimma sen. Har vart i spångahallen och kört basket medans pappa kör basket med föräldrar laget som kör från 21.00-23.00. Kulkuuul. Men är  jättetrött nu så orkar inte blogga. ska nog sova.
Puss gosnatt.
Gammal biiild. Jag är ju då en med gröna shortshen.

That's just a beautiful thing

Tjenis penis sixten blixten. Kom  hem från skolan för en stund sen. Det är fett chiiill, jag och en annan kille i min klass har blivit uttagna till att göra ett project om fred, och från kl 12 till typ halv 4 (man kan gå tidigare om man måste, som jag gjorde idag) och man gör typ ingenting! eller vi typ rita en egen ö och komma på en låttsas person.. Men jag slipper alla lektioner! Och dom filmar typ allt man gör, och den filmen kommer dom visa på amerikanska ambassaden i stan sen! :o och vi ska typ också dit och läsa upp nån historia som vi ska skriva.. fett läskigt ju.
Men måste fixa grejorna till träningen nu! Bye.
(Var tvungen att ta kort med webcamen på mobilens bilder för dte gick inte att ladda upp.. :P)

Vår fina ö. Som knappt syns..

Kameran som filmade oss :D

you're going down

Tjeniiis. Sitter och chattar medans jag kollar på baksmällan. Riiktigt kul film! :D
Men ska iallafall vara i skytte kl 00.00 för då är det slamdunk tävling med andreas och emil..^^ jag kommer ju vinna, men vill ju gärna få dom att gråta så jag ställer upp! :D Hahha ne, men imorgon skola, suck.

ful nyduschad tjeej.

Bli inte glad för många vill ha dig,för billiga varor har också många inköpare

ge mig ditt nummer först :) om Elin leker med the webcam..:
hejhej! vilket år är du född?
ha en fortsatt trevlig dag (:

Svar: Född år 98 ;) tack du med :)

Faster Annika om Bokat och klart!:
Gud vad avis jag blir. Har velat åka så många gånger men när ni åker så passar de inte in i mina planeringar. Säg til Mamma att hon kan informera mig nästa gång ni är på väg så jag kan följa med :) Jag vill, Jag vill!!

Svar: Haha absolut det ska jag göra! :D

fredrik:D<3
om Bokat och klart!:
får jag följa med :$ då får du följa med till sydafrika :DD <3

Svar: DEAL! :D<3

Linnea :D om -Ipma,pimpa,pumpa,dumpa tack&hej, nästa tjej!:
Det var mina grannar va?? :/ <3

Svar: Japp, dom som bor till höger om er<3


Depmode.

Skulle igentligen vart med några av tjejorna i min gamla klass idag, men eftersom att jag typ inte får gå någonstans på hela dan så måste jag stanna hemma.. Jag typ sitter i mjukiskläder och bara gör ingenting. Har inte ens något att blogga om så fattar inte riktigt varför jag gör de. Men hoppas ni har det roligare än jag har iallafall.
Pusshey♥

-Ipma,pimpa,pumpa,dumpa tack&hej, nästa tjej!

chaaa. drog ut cirkus 8 mot sundbyskolan med jacob, adam, oliver och jessica. Det var typ lite scary för det kom typ 2 kvinnor när jag var där med jacob (vi 2 var där först) och fågade om nån av oss hade mobil. då sa jag ja. Då ville dom låna den för dom misstänkte att det pågick en misshandling i ett av husen där vid sundby.. så dom skulle ringa 112 med min mobil. Vilket dom fick. Då gick jag och Jacob till huset och stog utanför. Då kunde man höra hur han slog  henne (en man och hans fru typ) och hur hon skrek och massa sånt.. Sen kom polisen och ambulans och grejer! Och då hade resten hunnit kommit dit också. Men sen gick vi typ bara runt lite, knackade på Anton men han var ute och cykla..^^
Sen ramlade jag när jag gick baklänges.. :( Fick ont i mina heender!
Sitter iallafall med min mamma nu och kollar på truetalent.

Haha tönt jag är :') Men tänkte faktisk tpå bloggen när jag tog den här bilden ;)

Jag och Jacob i sundby.


Elin leker med the webcam..




(Denna bild representerar min intilligens!)




GAHA! GRIIIS! :D


Gud.. Ser ut som en riktig tysk..








Och, nej. Jag har inget liv :)

När en tjej säger va, är det inte för att hon inte hörde dig. utan för att ge dig en andra chans att ändra det du sa.

Heeyo! Kom typ hem precis från Vällingby. Fast innan jag var där så var jag i Vinsta på nån outlett som Donja och henne syster visade mig! Där köpte jag ett par örhängen och en tröja. Sen så skulle jag köpa ett par Jeans i vällingby som finns på H&M, men jag hittade dom inte! :( Då förstördes mitt shoppinghumör för jag ville faktiskt ha dom byxorna.. Men hittade ändå inte så mycket annat.

Tröja från outletten: 50 kr.

örhängen från outletten: 5 (!) kr.

Dagens outfit

Var ett tag sen va!? ;)

•Vitt linne från Dea.
•Vit Spetströja från Ginatricot.
•Shorts från Salt.

•Halsband från: Det var en present så vet inte.

Äkta pärlörhängen från colombia.

Mi corazon

Morniing! Eller inte precis.. Men nästan :D När jag vaknade imorse så var min kusin Carlos och hans fru och deras barn jonathan här. Dom skulle typ bara hälsa på och så. Men Jonathan är typ världens gulligaste barn någonsiin. Han har brunt hår och stora blå-gröna ögon! Superfint.
Idag ska jag och mamma och någonstans. Vet inte riktigt var, men ska antagligen köpa kläder :) Jag är i stort behov av att köpa nya jeans! Varm dag idag förresten! :D Eller inte varm.. men inte kall som alla andra dagar iallafall :P

En av bilderna min bror var tvungen att förstöra i tyskland..  :)
Jeettee fiin.

Fake it untill you make it

Tovis :D om Musche på g grabbar!:
Vilket program använder du när du ritar sådeeeer :)?

Svar: Det är ett program som är inbygt i våran webcam :)

Din BAJSUNGE.se om Bläbläblä:
BLOGGA DIN söta fjant <3

Svar: Jaaa, jag bloggar nuu :D <3
Michelle om Hestisbestisfestis:
omg Elin fett fin header<33

Svar: haha tycker jag verkligen inte! men tack! <33

fet goda.


Direkt från colombia ;) Supercocos och typ nån caffe grej.. :D
tycker att det passar bra in med en kbry typ här---->?

Bokat och klart!



Nu har vi bokat semester till Colombia! kommer vara borta cirkus 6 veckor :D
Visst är jag bra på paint btw!?

Vamos a la playa. A mi me gusta bailar

Hej alla. Kom hem från träningen för cirkus en timme sen nu. Mamma, Jörgen och mormor är typ i stan för att boka resa till colombia. härligt, härligt. Vi ska antagligen åka dit nån gång i December men vet inte riktigt vilket datum än. Men jag berättar när jag får reda på det.
Saknar verkligen att bara ligga på stranden och typ dö av värme.. Jag går ju runt med jacka och halsduk nu, och det är ju augusti. Men det känns ju fan som vinter! Hatar våra korta och kalla sommrar :(

BAM BITCH.

En bra kille hittar du i varje hörn, men tyvärr så är jorden rund..

Feeeett irriterande asso! -.- Idag När jag kom tillbaka från lunchen så skulle jag till mitt skåp och då märkte jag att mitt lås inte var där. Sen när jag öppna typ låg det där helt sönderböjt. Så nån hade böjt upp mitt lås och såklart tagit mitt busskort också -.-------> Som tur var så kunde jag få en bussremsa med 2 stämplar kvar av min söta Michelle så jag kommer iallafall till träningen idag.


Hestisbestisfestis

Snell hest gå på fest, dricka leesk.

Snell hest äta gres, dum hest röka gres.


Bra exempel på en snell hest!↑

prosit.. -Tack!

hallo! Sitter och snorar sönder med min näsa. lagom trevligt, ja. Är så fruktansvärd förkyld! Tycker verkligen att det är sjukt jobbigt att äta när man är förkyld för man kan ju inte andas genom näsan, och inte genom munnen heller för den är ju upptagen med att tugga maten liksom!? Pjuhu, jobbig situatiooon.
Men träning idag dåra. först löpning, sen träning i hallen i en och en halv timme.
Men jag måste fixa alla kläder i mitt rum nu, så ni får ha det beeest.
Pusss.
lite fler bilder från tyskland.


Me and my broes in germany B|

Me and my buddies.

Lycklig brud.

Det rullar på nu, det går bra nu.

Tjeenis.  Igetnligens kulle vi slutat kl 4 idag men fick sluta typ 3 istället! Det var bara för att vi började vår gympalektion typ 45 min tidigare än vad vi ska börja. (igentligen har vi 45 min rast mellan musiken och gympan.) Men det är ju bara braaa. Ska alldeles alldeles strax sätta mig på bussen mot spångastation och beje mig till träningen.
Bloggar förhoppningsvis mer när jag kommer hem! Är hemma cirkus 10.
Chadå broe's.

Har ändrat designen lite också!

Ny header, bakgrund, profilbild och text osv.. Hihi, som ni antagligen redan vet så är jag amatör på designer så dom blir inte precis fina, men jag ska be någon göra en riktigt fin design åt mig snart!

Funderar på mustach.. Vad tycker ni?

Nu ska jag börja blogga igen!

Hejhejhejhej och åter igen, hej! Har inte bloggat på typ en månad, struntat i bloggen totalt! Tappade bara blogghumöret för ett tag. Men nu tänkte jag börja igen. Skolan började ju den 22:a, för 2 dagar sen. Har typ redan ångest på lektionerna.. ^^ Men det är bara att stå ut. Nu har vi även 4 träningar i veckan, måndagar, tisdagar, torsdagar och fredagar. På måndagar tränar vi tillsammans med det andra f98 laget, och det är ju kul.
Igår kom iallafall min supersöta mormor hem från Colombia!! Så idag har jag typ vart med henne. Och nu ska vi antagligen allihoppa åka till Colombia i december. Men det är inte helt säkert.
Nu kan ni iallafall får bilder från slutet av mitt sommarlov och så ;)


Tyskland. ↓

Jag gjorde ansiktsmask på färjan!

Vi ska sooova.


Jag och mami på Tropical Island♥




Jag spydde nästan helst seriöst efter den glassen.. Fast den var god :D


Coola, eller hur? ;)


Me and my broe.




Och sen lite random bilder..

På skarasommarland.


Jag och donnis i köping påväg till Lidle.

Jsg och Jacob på tuben påväg till Ung.

Se har jag lärt mig att dunka förresten! ;)

Ps: Ni får bilder på det jag köpt senaste månaden sen!

Bläbläblä

Jag har ingen luist att blogga så skrew you guys.  på fredag åker jag till Köping. Efter det så börjar jag nog igen.

RSS 2.0